Recordatori i rectificació de paraula al paper enviat

Benvolgudes famílies,

Tal com ahir a la nit us vam informar que hi havia un error al formulari perquè en lloc de reunió extraordinària hauria de posar Assemblea extraordinària, una socia ens va informar que per poder procedir a la votació del projecte que mes ens agradir aixó s’habia de modificar. Us demanem disculpes, ja que com sabeu som una nova junta i encara hi ha coses que no sabem.

L’important és que aquesta tarda 4 EMPRESES DE LLEURE vindran a presentar el projecte que ofereixen perquè nosaltres puguem decidir quin és, el que més ens agrada . Posem al vostre coneixement que l’AMPA ahir dijous a la tarda es va reunir amb les 4 empreses i ens van explicar els projectes i la veritat “Són tots molt macos”, per això us demanen la màxima assistència i així entre tots poder escollir el que més ens agradi.

Som conscients que l’AMPA està fent reunions molt seguides i per això ús agraïm la vostra paciència i la vostra implicació. Però són reunions necessàries per al bon funcionament i el benefici dels nostres fills. Us assegurem que una vegada ho tinguem tot regularitzat  això tornara a la normalitat.

Temps estimat per cada presentació 15 minuts.

Gràcies de nou.

Junta Ampa Escola Abat Oliba