Sol·licitud de projecte a de millores per l’escola.

Bon dia famílies,

Us volem informar que des de l’AMPA hem sol·licitat a l’Ajuntament de Cornellà les següents millores per l’escola. Des de la direcció de l’escola també han presentat la seva proposta a l’Ajuntament.

A la reunió que l’AMPA va tenir el passat abril amb la Tinenta d’Alcalde li vam demanar que el parc que hi ha fora de l’escola es posin més bancs perquè les famílies puguin seure i que aquest tinguin orientació al parc per poder vigilar als nens, també que si fos possible s’instal·lin tendals ja que és una zona que dona molt el sol. També vam comentar el problema del calor que fa a la nostra escola a l’estiu i posteriorment hem presentat el següent projecte al registre.

Volem posar en coneixement de les autoritats competents el següent informe:

Donat el nivell de radiació solar que reben els nens al pati, i que a les hores centrals del dia no hi ha pràcticament cap ombra, ni a la zona de la pista, ni a la zona del sorral de l’escola. Sol·licitem a l’Ajuntament de Cornellà que enviï un tècnic per fer un estudi, per veure quin tipus de plantejament s’hauria de fer per instal·lar tendals a la zona del sorral del pati. La nostra escola necessita zones d’ombra perquè els nostres petits es puguin resguardar quan arriba la calor. L’estiu passat un nen de P-4 va haver de ser atès per urgències d’ un cop de calor.

Segons expliquen els nens, a les aules fa moltíssima calor quan arriba l’estiu, ja que no disposen d’aire condicionat i les temperatures a les aules poden arribar als 28-29 graus. Això és degut al fet que l’orientació de moltes de les aules reben l’escalfor del sol des de primera hora del matí fins l’última hora de la tarda. El que el fa coincidir amb l’horari lectiu de les classes. Els nens, es deshidraten de calor i surten vermells de l’escola. Per això volem posar en coneixement de l’Ajuntament aquesta situació i demanar una solució.

                Secretaria                                                              Presidenta

Eva Calderon Montalban                                      Gemma Edo Benages

4Sol·licitud de Millores Abat Oliba