Curs “Primers Auxilis” Formació per a les famílies.

Benvolgudes famílies,

Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà  (Polítiques de Família),  Escola Municipal de Mares i Pares des de l’AMPA us convidem a participar en el següent curs, necessitem un mínim de 10 participants perquè es pugui tirar endavant. En principi la data programada és per dimarts dia 23 de febrer a les 16.45. Places limitades.

Les mares, pares o avís  que estigueu interessats ens podeu enviar un email a inscripcionsampaabatoliba@gmail.com amb el formulari d’inscripció per fer la reserva o deixar el formularia a la bústia de l’AMPA. Quan la rebem us confirmarem la plaça.

Sra. Margarita Ruiz – infermera d’ UCI pediàtrica es dedica a impartir als centres educatius un taller a mares i pares d’alumnes sobreprimers auxilis bàsics i reanimació cardiopulmonar bàsica (RCP). Són maniobres bàsiques senzilles i importants que tothom pot aprendre-les. El sol fet de realitzar-les correctament pot salvar vides.

Val la pena invertir dues hores del nostre temps a aprendre a fer-les en aquest taller i practicar. I per això les pràctiques es realitzen sobre un maniquí dissenyat per a aportar un major realisme anatòmic per a les pràctiques.

Servei d’acollida gratuït pels participants.

Full d’incripció

PROGRAMA PRIMERS AUXILIS