Inscripció oberta excursió a la Fàbrica de la Fageda

 

25676_I_Logo Color - Ajuntament de Cornellà (Fons blanc)                   Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà                        Imagen2

Benvolgudes famílies,

Us informem que ja us podeu apuntar a la propera excursió que farem des de l’ AMPA possible gràcies a la finançament del projecte pares que subvenciona l’Ajuntament de Cornellà. Serà dissabte 16 d’abril de 2016.  PLACES LIMITADES.

Teniu temps de fer la inscripció fins dilluns 29 de febrer de 2016. Ja que hem de fer la reserva de les places per la visita.

Us hi esperem..

Clicar al formulari d’inscripció per descarregar.

Inscripción EXCURSION Fabrica de la Fageda 2015-2016_2

 

 

 

“Fabrica de la Fageda”

 

La visita a la fabrica de la Fageda esta prevista per realitzar-la durant el mes d’abril.  La programació serà la següent:

Realitzarem una visita a la granja per veure els diferents animals, i conèixer les famoses vaques blanques i negres. Ens ensenyaran com fan els iogurts, gelats i també ens convidaran a una petita degustació d’ells.

Tot seguit realitzarem una visita la fageda d’en Jordà, un frondós bosc on podrem conèixer els impressionants indrets que es poden trobar allà en aquest època de l’any.