Jornada Lúdic-formativa

 

Des de  l’Ajuntament de Cornellà com cada any celebren la Jornada lúdic- formativa per a mares- pares i els seus infants, en aquesta ocasió serà el dia 4 de Març  a les 17:30 hores al PELL –Parc Esportiu Llobregatés totalment gratuïta.

 

Us enviem  el Programa de la Jornada on detallem el Taller de mares-pares “Pautes COMUNICATIVES per millorar les EMOCIONS i l’AUTONOMIA dels nostres fills/es” i el Taller de manualitats per a nens-nenes “El monstre de colors”. Simultàniament hi hauran espais de Ludoteca per els més petits.

Per una altra banda, deixem el full d’inscripció a la Jornada on les famílies s’han d’inscriure prèviament i  enviar-les al correu del departament.

Nota: Podeu entregar-la via e-mail  finalment fins el dia 4 de març al matí ó bé a l’entrada de la jornada.

Inscripció a entregar a l’AMPA, o bé al correu macejasc@aj-cornella.cat

Us esperem a tots/es

Inscripció j ludic-format -2016

Programa Jornada Pell-2016