Formació per a pares/mares Xerrada “Bullying o assetjament escolar

25676_I_Logo Color - Ajuntament de Cornellà (Fons blanc) Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà

Benvolgudes famílies,

Amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà  (Polítiques de Família),  Escola Municipal de Mares i Pares des de l’AMPA us convidem a participar en el següent curs, necessitem un mínim de 10 participants perquè es pugui tirar endavant. En principi la data programada és per dimarts dia 26 d’abril a les 17.00. Places limitades.

LLOC: Sala d’audivisuals de l’escola Abat Oliba

Les mares, pares o avís  que estigueu interessats ens podeu enviar un email a inscripcionsampaabatoliba@gmail.com amb el formulari d’inscripció per fer la reserva o deixar el formularia a la bústia de l’AMPA. Quan la rebem us confirmarem la plaça.

Servei d’acollida gratuït pels participants.

full-d’ incripció

BULLYING-guió xerrades _1_x