PORTES OBERTES ESCOLA ABAT OLIBA CORNELLÀ DE LLOBREGAT

Benvolgudes famílies,

Com a mares i pares de l’Escola Abat Oliba de Cornellà de Llobregat, entenem perfectament que moltes famílies estiguin aquests dies neguitosos davant la no gens senzilla decisió de triar una plaça d’escolarització per al vostre fill o per a la vostra filla.

És important que valoreu bé l’oferta pedagògica. L’Escola Abat Oliba  té un projecte pedagògic innovador. (https://abatolibasite.wordpress.com/category/2-projecte-educatiu/)

Uns dels grans  motors de la nostra  escola és el gran equip humà que tenim,  amb les ganes de treballar, enèrgic, alegre i comunicatiu.  Com a mares i pares d’aquesta escola, tenim la sort de veure aquesta alegria reflectida cada dia en els nostres fills i en el tracte que rebem de part de l’equip docent.

També us animem a que vingueu a les portes obertes perquè pugueu veure les  grans instal·lacions que tenim a l’escola.

Des de l’AMPA sabem com a mares i pares que, és fonamental sentir-nos ben atesos i ben informats en tots els sentits, tant en horari lectiu com extraescolar i a la nostra escola tenim un gran ventall d’activitats i serveis. (Amb seguiment exhaustiu per part de l’AMPA de tots els serveis).

És un privilegi, per a nosaltres, acompanyar els nostres fills i les nostres filles en aquesta etapa tan especial de la seva vida i, dia a dia, anar aprenent amb ells.

Atentament,

La direcció de l’AMPA

Tríptic ventall d’activitats i serveis. triptic-extraescolars-pub

 

triptic-extraescolars1triptic-extraescolars2