Tastet D’extraescolars! Circ dimarts 18 Setembre

Estimats socis! durant el mes de setembre es realitzaran proves de les extraescolars de forma gratuïta perquè els nens i pares decideixin a què apuntar-se. Aquest dimarts 18 a les 16:30 prova gratuïta de Circ! També recordar a les famílies de la importància de ser Soci de l’Ampa i recordar que falten molts alumnes per fer la transferència o enviar-la! Per sociabilitzar de 3r a 6 è has de ser soci de l’Ampa com ja hem recordat en diverses ocasions!

Queridos socios!!durante el mes de septiembre se realizarán pruebas de las extraescolares de forma gratuita para que los niños y padres decidan a qué apuntarse. Este martes 18 a las 16:30 prueba gratuita de Circo! También recordar a las familias de la importancia de ser Socio del Ampa y recordar que faltan muchos alumnos por hacer la transferencia o enviarla! Para Sociabilizarse de 3o a 6o tienes que ser socio del Ampa como ya hemos recordado en varias ocasiones!