Benviguts/des a l’AMPA Escola Abat Oliba Cornellà de Llobregat

Estimats pares, mares, tutors d’alumnes i amics:

En nom de l’AMPA del C.E.I.P ABAT OLIBA, desitgem donar-vos la benvinguda en aquest nou curs escolar a les famílies que us heu incorporat a l’escola per primera vegada i saludar a les que ja formàveu part.

L’objectiu d’aquesta carta és recordar que el fi primordial quan es crea un AMPA és l’increment de les possibilitats de participació de pares, mares i tutors de l’escola, per millorar col·lectivament les activitats generals del centre.

Per això, l’AMPA pot definir-se com una plataforma oberta  per la participació, que s’implica als òrgans de govern de l’escola i organitza activitats tan escolars com extraescolars.

Però l’AMPA també és una font de canalització de les reivindicacions i inquietuds, dels problemes que poden sorgir i de la cerca de solucions,  per  al centre educatiu i als seus alumnes, defensant els drets dels pares a l’educació dels seus fills.

Els pares i mares, si actuen a títol individual, tenen generalment una participació molt limitada a l’escola, però amb una implicació activa a l’ AMPA associant-se i assistint a les Assemblees poden redundar en una major informació i participació, en un major número d’aspectes de la vida del centre, com la gestió, els projectes educatius, les activitats extraescolars, les programacions d’events ludic-festius…

L’AMPA és un instrument pel  que creiem que mereix la pena treballar i implicar-se per una escola i una ensenyança pública cada vegada millor i de millor qualitat. La formem tots els que posem una idea sobre la taula i lluitem per ella. I per això us esperem.

JUNTA DIRECTIVA AMPA ESCOLA ABAT OLIBA