KARATE

KARATE: L’aprenentatge del karate en nens i nenes té molts beneficis que contribueixen en el seu desenvolupament. Aquest són tan físics, com cognitius i espirituals. Els ajuda a créixer de forma sana i treballa valors tal com el respecte, la disciplina o la tolerància.

El mestre  de Karate i Defensa personal David Hernández 5º Dan, experto en psicología deportiva en Alto Rendimiento. Ciencia deportiva, entrenamiento y fitness.

L’escola Abat Oliba participa en

Jocs Escolars de Karate 2019

LLOC: COMPLEX ESPORTIU

HORA: Entrada de competidors i Arbitres: De 8.15 h. a 8.30 h. Inici de la competició: A les 09.00 h.

Se iniciarà la competició amb un escalfament de 15 minuts, sobre algun dels aspectes del karate (Uchi-Waza, Keri-Waza, Tachi-Waza…) dirigit per tècnics qualificats en el que participaran tots els inscrits.

Seguidament tots els esportistes inscrits realitzaran dues rondes independentment del resultat. En la modalitat de Kata s’executarà dues KATAS i en la de KUMITE realitzarà dos combats. Tant en KATA com en KUMITE: ronda guanyada 2 punts, ronda empatada 1 punt i ronda perduda 0 punts.

INSCRIPCIONS:

KATA: Sense limitación de competidors per categoria. KUMITE: Sense limitación de competidors per categoria i pes.

APUNTA_T A KARATE

Bona feina i actitud de tots els i les alumnes de l’escola Abat Oliba amb KARATE PRAT als Jocs Escolars de Catalunya ATCEB Curs 2018-19.

Un total de 23 medalles repartides en MEDALLES D’ORS KATA; Nerea Martín i Guille Aliaga.

MEDALLA DE PLATA KATA; Pere Calvo.

MEDALLES DE BRONZE KATA; Edgar García, Christian Durán, Daniel León, David Giner, Izan Boluda i Rubèn Yi Wan.

MEDALLES D’ORS KUMITE; Helena Escrig, Paula Martín, Nerea Martín, Eric Hernández, Guille Aliaga, Izan Boluda, Edgar García i Rubèn Yi Wan.

MEDALLES DE PLATA KUMITE; Judit Extremera i David Giner.

MEDALLES DE BRONZE KUMITE; Ferrán Escrihuela, Nicole Pérez, Alicia Aliaga i Jhan Jairo.

Agrair i destacar l’ajuda, tendresa i comprensió dels ajudants en pista i Tatami de Victor Fernández, Alba Ropero, Saúl García, Debo Pérez, Cristian Durán, Nerea del Real i Nerea Martín.

MOLTES FELICITATS I BON TREBALL!